MEDIJI

RAVNOPRAVNOST BEZ KOMPROMISA – ZAKON O SPORTU

Kao akademski klub volimo argumentirane rasprave. Argumenti ispred svega. Tome nas je učio i jedan od najvećih svjetskih govornika Ciceron koji se pitao „Što koriste isprazni zakoni bez primjene?“. I mi se pitamo isto pitanje. Grad je napredan tamo gdje vladaju red i zakon. U nastavku donosimo naše argumente.

Jedino što tražimo je ravnopravnost prema kriterijima i pravilnicima koji vrijede za sve druge kolektive u našem gradu. U svojoj borbi nećemo odustati koliko god to trajalo i koliko god to boljelo. Moralnu i pravnu bitku protiv studenata u svjetskoj povijesti nitko nikad nije dobio.

A VAS, AFCU PRIJATELJI, Molimo Vas da stanete uz nas mišlju ili riječju.

 

S ciljem pojednostavljivanja razmjene informacija te omogućavanja što bržeg dolaska do informacije zainteresiranim medijima, u nastavku donosimo materijale o AFC Universitas (tekstualni i vizualni sadržaji), koji su slobodni za korištenje uz navođenje “AFC Universitas” kao izvora. Za eventualna dodatna pitanja, kao i dogovore oko emisija, intervjua, priloga i izjava – budite nas slobodni kontaktirati putem elektroničke pošte na press@afcuniversitas.com ili telefonski na +385 98 189 45 30 (Dražen Maleš), odnosno +385 91 792 3397 (Matej Sunara)